Offset drukken


Offset drukken is een van de meestgebruikte druktechnieken. Bij offsetdrukken wordt gebruik gemaakt van het principe dat water en vet elkaar afstoten. Het drukbeeld wordt via een laser belicht op een dunne aluminium plaat. Deze plaat wordt vochtig gemaakt, waarbij de zones zonder afbeelding vochtig blijven en de vettige inkt afstoten. De delen die wel inkt vasthouden worden nu op het papier gedrukt. Offsetdruk laat zich goed gebruiken voor hoge oplagen die snel gedrukt dienen te worden, zoals een krant. Veruit de meeste krantenpersen zijn gebaseerd op het offsetprincipe.

Offset drukken, 160 jaar ervaring

Wij hebben ruim 160 jaar ervaring in offset drukken. We zijn in 1852 begonnen met een hoogdrukpers en beschikken inmiddels over een geavanceerde rotatiepers. Dagelijks rollen tot 200.000 kranten onze offset rotatiepers uit. Ook uw krant kan daarbij zijn! Uw kranten drukken wij in een handomdraai, in elke gewenste oplage. Via het contactformulier vraagt u heel eenvoudig een offerte aan. Binnen twee uur ontvangt u onze offerte in uw mailbox. Indien nodig, helpen wij u ook met het ontwerpen van uw eigen krant.

Offset drukken voor iedereen

De offsetrotatiedruktechniek wordt gebruikt om ongestreken houthoudend papier te bedrukken. Deze techniek wordt ook op grote schaal in de krantendruk toegepast. En dat is niet voor niks. Offset drukken is namelijk veel voordeliger dan digitaal drukken. Ter indicatie: de kosten voor 10.000 kranten drukken en bezorgen op 1 adres kost nog geen 700 euro! Bekijk ook onze PRIJSKNALLER via de homepage. Omdat alle kranten in onze eigen drukkerij gedrukt worden, bent u altijd gegarandeerd van 100% kwaliteit en de snelste service. Vraag nu een offerte op maat aan voor uw eigen krant!

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact