2500 KRANTEN VOOR SLECHTS 497,00


Wacht niet langer en profiteer van deze onweerstaanbare aanbieding voor uw krant! Ontvang 2500 kranten voor slechts €497,00 ex btw. Dat komt neer op 25% korting! Deze aanbieding is uitsluitend van toepassing op de volgende specificaties:

 • 4 pagina's (tabloid)
 • 420 x 290 mm (zetspiegel 385 x 265 mm)
 • 52 grams courantdruk ISO 72 (!)
 • aangeleverd digitaal pdf druk bestand
 • kwartslag nagevouwen en gebundeld
 • inclusief bezorging op 1 adres in Nederland

Vraag een offerte aan of neem vandaag nog contact met ons op via info@fh.nl of bel ons op 0517 430043 om van deze geweldige aanbieding gebruik te maken. Wij helpen u graag verder!

Let op: deze prijsknaller is geldig tot we de volgende prijsknaller bekendmaken. Aarzel dus niet en grijp deze geweldige kans om uw kranten te laten drukken!

25% korting
Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Bij Krantendrukwerkers.nl draaien wij onze hand niet om voor zowel grote als kleine oplages kranten. Met trots bedienen wij klanten in heel Nederland en België. Of u nu een krant wilt laten drukken met slechts 2 pagina's op dagbladformaat of een uitgebreidere editie van 4 pagina's op tabloid formaat (ook wel weekend formaat of compact genoemd), bij ons bent u aan het juiste adres. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende hoogwaardige papiersoorten.

Waarom kiezen voor krantendrukwerker.nl?

 • Snelheid is onze kracht! Profiteer van onze 24-uurs levering.
 • Levering in heel Nederland en België, waar u ook bent.
 • Al mogelijk vanaf 4 pagina's - wij drukken kranten in diverse formaten.
 • Maak gebruik van onze gratis DTP service en controle voor een perfect resultaat.
 • Wij zijn ISO gecertificeerd, uw garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
 • Onze drukprocessen zijn milieuvriendelijk, omdat we geven om onze planeet.

Onze professionele drukkerij bestaat al sinds 1852 en heeft door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd. Met onze eigen ontwerpstudio staan onze vormgevers klaar om uw ideeën werkelijkheid te maken. Natuurlijk bent u ook vrij om zelf uw eigen krant te ontwerpen. Wij geloven in een flexibele werkwijze en staan altijd klaar om u te ondersteunen waar nodig. Wenst u hulp bij de verspreiding? Geen probleem. Wij bieden ook vrijblijvend advies over het kiezen van het juiste formaat en papiersoort.

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Op zoek naar een andere aanbieding?

Vraag hier direct uw prijs aan