Berliner formaat


In Europa zijn er drie gangbare formaten voor kranten, te weten; broadsheet, tabloid en berliner.

Het berliner formaat zit qua afmetingen tussen broadsheet en tabloid formaat in. Het is een kleiner en makkelijk te hanteren formaat. Deze afmeting wordt in Nederland echter op dit moment nog nauwelijks gebruikt. De berliner krant is kleiner dan broadsheet, maar heeft nog steeds een relatief grote vorm én een vouw. Voor veel mensen zijn dat kenmerken voor een serieuze krant. Het formaat is heel flexibel omdat de pagina’s zich lenen voor meerdere verhalen, zoals op een voorpagina.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Berliner krant

Ondanks het praktische formaat worden er in Nederland weinig kranten uitgegeven op dit formaat. Dat heeft ermee te maken dat dit geen Nederlandse standaard is en daardoor de meeste krantenpersen niet in staat zijn het formaat te drukken. Bij krantendrukwerkers.nl wordt de berliner krant niet gedrukt, uiteraard wel de gangbare formaten broadsheet en tabloid.

Krantendrukwerkers.nl logo

Vanaf 2 pagina's

De krant is en blijft een zeer effectief communicatiemiddel. En het drukken van een krant is laagdrempeliger dan ooit. Het is al mogelijk om een dagbladformaat krant vanaf 2 pagina’s en tabloid formaat vanaf 4 pagina’s te laten drukken bij Krantendrukwerkers.nl. Dat kan voor zowel grote als kleine oplages. Doordat we gebruik maken van offset-rotatie kunnen we hoge kwaliteit leveren in snelle tijd, tegen een lage prijs. Ons vakkundige team houdt zich reeds 150 jaar dagelijks bezig met het drukken van kranten in alle soorten en maten en op verschillende papiersoorten. 

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!