Modekrant drukken


Laat u een modekrant drukken? Dan zijn kleuren essentieel! In mode neemt beeld immers een belangrijke plaats in. Uw modekrant drukken wij met frisse kleuren en hoog contrast. Niets is zo veranderlijk als mode. Wat het ene moment in is, is het volgende seizoen een faux-pas. U kunt er bij de Krantendrukwerkers in elk geval zeker van zijn dat de kwaliteit van uw modekrant constant hoog is. Ieder seizoen een krant uitgeven met actuele mode? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lees hier meer over onze krantendrukkerij.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Wat kost het om een modekrant te drukken?

Een modekrant drukken van hoge kraliteit voor een lage prijs? Het kan bij de Krantendrukwerkers. Ter indicatie: de kosten voor 10.000 kranten drukken en bezorgen op 1 adres kost nog geen 700 euro! Bekijk ook onze PRIJSKNALLER via de homepage. Omdat alle kranten in onze eigen drukkerij gedrukt worden, bent u altijd gegarandeerd van 100% kwaliteit en de snelste service.

Modekranten drukken op diverse soorten papier

Kranten drukken kan al vanaf 2 pagina's op dagbladformaat (broadsheet) en vanaf 4 pagina's op tabloid formaat. U kunt kiezen uit de volgende papiersoorten:

  • 45 grams courantdruk
  • 52 grams verbeterd wit iso72
  • 60 grams wit iso80
  • 70 grams hvo

Wij verrassen u graag met een lage prijs. Vraag dan ook snel een offerte op maat aan!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact