Reclamekrant


Reclamekrant iets voor uw bedrijf?

De reclamekrant is al jaar in jaar uit onderdeel van de marketinginstrumenten van vele bedrijven. Met als gevolg dat er wekelijks vele reclamekranten op de deurmat vallen bij Nederlandse huishoudens. Afkomstig van supermarkten tot tuincentra en van makelaars tot bouwbedrijven. Het is niet voor niets dat er nog zoveel gebruik wordt gemaakt. Ze worden namelijk daadwerkelijk goed gelezen! Met name voor business-to-consumer bedrijven is het een bijzonder effectief reclamemiddel, maar ook voor business-to-business zijn mooie mogelijkheden.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Uw eigen krant uitbrengen

Het uitbrengen van een eigen krant is eenvoudiger en voordeliger dan menig bedrijf verwacht. Natuurlijk moet er goed nagedacht worden wat u naar uw (potentiële) doelgroep wilt communiceren. Wanneer u eenmaal weet wat de boodschap moet worden, dient de krant opgemaakt te worden. Dit kan door uw vaste vormgever gedaan worden, maar wij kunnen u ook adviseren en doorverwijzen naar deskundige vormgevers uit ons netwerk. Daarmee nemen wij u het werk uit handen. Uw krant wordt door ons zo goedkoop mogelijk gedrukt en vervolgens ontvangt u een prachtig eindproduct; uw eigen reclamekrant. Indien gewenst, kunnen wij uw krant ook huis-aan-huis bezorgen.

  • Gratis DTP service en controle
  • Binnen 2 uur maatwerk offerte
  • Goedkoop, flexibel en snel
Krantendrukwerkers.nl logo

Voordelig drukwerk

We noemden het net al. Een krant laten drukken is echt niet zo duur als sommige mensen verwachten. Sterker nog, wij horen regelmatig van onze klanten dat ze verbaasd zijn over de lage prijs. Om u een rekensommetje als voorbeeld te geven: 10.000 kranten drukken inclusief bezorgen op één adres kost nog geen 700 euro. Bekijk ook onze speciale prijsknaller op de homepage. Nieuwsgierig wat de prijs voor uw reclamekrant is? Vraag een vrijblijvende offerte aan middels onderstaand formulier en u krijgt binnen twee werkuren een scherpe prijsopgave in uw mailbox!

PS: Wilt u als bedrijf graag een eigen krant uitbrengen, maar geen reclamekrant? Wij drukken allerlei soorten kranten. Lees er meer over op de pagina bedrijfskrant.

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!