Tabloid formaat kranten


Wij drukken en leveren uw tabloid kranten zeer snel!

Tabloid is een populair krantenformaat en is qua grootte de helft van het inmiddels "ouderwetse" dagbladformaat. Het formaat heeft zijn populariteit te danken aan de gratis kranten en veel huis-aan-huis kranten die al jaren gedrukt worden op tabloid formaat. Het oorspronkelijke dagbladformaat werd door mensen als onhandig ervaren en daarom zagen we de afgelopen jaren steeds meer dagbladen de overstap maken naar tabloid. De Telegraaf maakte in 2014 als laatste landelijke krant de overstap naar dit formaat.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Tabloid krant

De tabloid krant is zeer geliefd in onze samenleving. Krantendrukwerkers.nl is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het drukken van kranten op dit formaat. Dagelijks rollen er vele kranten over onze rotatiepers. Wilt u ook een tabloid krant uitbrengen? Wij drukken alle kranten al vanaf 4 pagina's. Ook wanneer u een eigen krant wilt uitgeven in kleine oplages bent u bij ons aan het juiste adres.

Krantendrukwerkers.nl logo

Snelle service en scherpe tarieven

Onze kranten worden in offset-rotatie gedrukt waardoor we, met behulp van ons vakkundige team, hoge kwaliteit leveren in aanzienlijk snelle tijd. En we zorgen altijd voor scherpe tarieven. Wilt u ook een eigen krant laten drukken en bent u benieuwd naar onze prijs of wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u binnen twee werkuren een reactie in uw mailbox. U mag uiteraard ook altijd met ons bellen als u vragen heeft.

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!