Milieukrant drukken


Een milieukrant drukken kan toch niet milieurvriendelijk zijn? Niets is minder waar: Krantendrukwerkers drukt milieuvriendelijk en is in het bezit van het ISO 14001 Certificaat. Ook hebben wij een FSC en PEFC Certificaat. En.. ons dak staat vol met zonnepanelen! W zijn dus zelf zo duurzaam mogelijk bezig en zijn dan ook de uitgelezen partner om mee in zee te gaan als het gaat om uw milieukrant.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Mileukrant drukken formaat en oplage

U kunt uw milieukrant op diverse formaten laten drukken. De meest gangbare maten in krantendruk zijn broadsheet, tabloid en berliner. Lees hier meer over de diverse krantenformaten. In onze rotatie drukkerij werken we met een moderne Global Web rotatiepers. Dankzij deze geavanceerde pers kunnen we kranten in iedere gewenste oplage, nauwkeurig te drukken. Dus ook voor kleine oplages is onze rotatiepers zeer geschikt.

  • Gratis DTP service en controle
  • Binnen 2 uur maatwerk offerte
  • Goedkoop, flexibel en snel

Wat kost het om een milieukrant te drukken?

Wilt u zelf een krant laten drukken dan kunnen we u zeker verder helpen. Wij hebben veel ervaring met het drukken en uitgeven van milieukranten. 10.000 kranten drukken inclusief bezorgen op 1 adres kost nog geen 700 euro! U kunt kiezen tussen diverse soorten papier (ook milieuvriendelijke papiersoorten). Wij verrassen u graag met een lage prijs voor het drukken van uw krant. Vraag direct een offerte aan en we beantwoorden uw vragen binnen 2 uur! 

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!