Bedrijfskrant


Een eigen bedrijfskrant uitbrengen, een mooier stuk reclame bestaat eigenlijk niet.

Een complete krant over uw eigen bedrijf en u bepaalt wat er in komt te staan. U geeft uw klanten hiermee iets tastbaars, iets dat interesse wekt en iets waar vaak nog eens in teruggelezen wordt. Veel bedrijven denken dat een bedrijfskrant alleen is weggelegd voor grote bedrijven. Maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld al 10.000 bedrijfskranten voor u drukken, voor minder dan € 700,-.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Breng uw klanten nieuwswaarde

Wanneer is het een goede reden om een bedrijfskrant uit te brengen? Ons antwoord is "wanneer u uw klant nieuwswaarde te brengen hebt". Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld bij het vieren van een jubileum. In een jubileumkrant kunt u bijvoorbeeld terugblikken op het verleden, stil staan bij huidige actualiteiten en een blik werpen op de toekomst. Maar ook een reclamekrant waar u aanbiedingen in vermeldt, is een vorm van een bedrijfskrant. Vindt u het lastig om te bepalen wat de inhoud en opmaak moet worden van uw krant? Wij helpen u graag op weg.

Krantendrukwerkers.nl logo

Snelle service en scherpe tarieven

Onze bedrijfskranten worden in offset-rotatie gedrukt in onze eigen drukkerij. Dit stelt ons vakkundige team in staat, hoge kwaliteit te leveren binnen korte tijd. Bij krantendrukwerkers.nl wordt uw bedrijfskrant altijd tegen scherpe tarieven gedrukt. Benieuwd naar onze prijs of wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen twee werkuren een reactie in je mailbox. Bellen mag uiteraard ook!

Krantendrukwerkers.nl logo

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact