Wijkkrant


Een eigen krant, speciaal voor uw wijk? Dat regelt Krantendrukwerkers.nl graag voor u!

Wij hebben meer dan 160 jaar ervaring met het drukken en verspreiden van wijkkranten. Wilt u graag een wijkkrant uitbrengen, maar weet u niet hoe of waar te beginnen? Wij delen graag onze kennis met u.

Krantendrukwerkers.nl logo

Waarom een wijkkrant?

Een wijkkrant is een krantsoort die nog heel veel gelezen wordt. In zo'n krant kunt u van alles delen; praktische mededelingen, actualiteiten van de omgeving, jubilea, evenementen, noem maar op. Het is al jaar in jaar uit een effectief communicatiemiddel. Met name in de dorpen en kleinere steden blijven mensen graag op de hoogte van het wel en wee van de wijk en de wijkbewoners.

Krantendrukwerkers.nl logo

Drukwerk voor een scherpe prijs

Als wijkbestuur beschikt u vaak over beperkte budgetten en daar houden wij rekening mee. Graag verrassen wij u met een lage prijs voor het drukken van uw wijkkrant. Ook voor kleine oplages bent u bij ons aan het juiste adres. 

  • Al vanaf 4 pagina's
  • Gratis levering in Nederland en België
  • Huis aan Huis verspreiding

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Uw krant verspreiden

Wilt u naast het drukwerk ook het verspreiden van uw wijkkrant uitbesteden? Ook dit nemen wij u met alle liefde uit handen. Voor veel van onze klanten verzorgen wij ook de huis-aan-huis verspreiding. U kunt dit vermelden in het offerte-aanvraagformulier bij de opmerking, dan nemen wij de prijs voor de verspreiding mee in uw offerte.

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!