Krantenpers


Bij krantendrukwerkers werken we met onze eigen krantenpers. We zijn in 1852 begonnen met een hoogdrukpers,  maar werken tegenwoordig met een supersnelle offset rotatiepers. Deze pers is zeer geschikt voor het drukken van grote oplages. Doordat de pers grote volumes kan verwerken, is kranten drukken met deze pers ook veel goedkoper. Er rollen dagelijks zo’n 200.000 kranten onze krantendrukkerij uit. Nu uw krant nog!

  • Al vanaf 4 pagina's
  • Gratis levering in Nederland en België
  • Huis aan Huis verspreiding

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Hoe werkt een krantenpers?

Een krantenpers is eigenlijk een grote pers, die werkt met offset druktechniek. Offset drukken is een van de meestgebruikte druktechnieken en houdt in dat bepaalde delen wel inkt opnemen, terwijl de delen die wit moeten blijven, inkt afstoten. Het drukbeeld wordt via een laser belicht op een aluminium plaat. Deze plaat wordt vochtig gemaakt, waarbij de zones zonder afbeelding vochtig blijven en de vettige inkt afstoten. Offsetdruk laat zich goed gebruiken voor hoge oplagen die snel gedrukt dienen te worden, zoals een krant. Veruit de meeste krantenpersen zijn gebaseerd op het offsetprincipe. Lees hier meer over onze druktechnieken.

Krantendrukwerkers.nl logo

Uw eigen professionele krant?

Wilt u onze krantenpers inzetten om uw krant te laten drukken? Een verstandige keuze, want u krijgt een professioneel eindproduct voor een lage prijs. 10.000 kranten laten drukken kost inclusief bezorgen op 1 adres nog geen 700 euro! U kunt kiezen tussen diverse soorten papier en diverse krantformaten. Wij verrassen u graag met een lage prijs voor het drukken van uw professionele krant. Vraag direct een offerte aan en we geven u binnen 2 uur een prijsopgave! 

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!