Posterkrant


De posterkrant is een originele en opvallende krant. Deze type krant kan worden toegepast voor veel verschillende doeleinden. Eén daarvan is bijvoorbeeld voor het voeren van (politieke) campagnes. Het formaat is opgevouwen één A4. Zo wordt de krant ook verspreid. Helemaal uitgevouwen ontstaat een poster van A1 formaat.

Toepassing posterkrant

De posterkrant leent zich uitstekend om aan de ene zijde tekst- en/of beeldvakken te plaatsen, en aan de andere zijde een poster te drukken. Deze kan de ontvanger dan - bijvoorbeeld voor het raam - ophangen om meer bekendheid te geven aan de campagne. De posterkrant kan op meerdere papiersoorten gedrukt worden, en levering kan op korte termijn. Door het handzame formaat is bezorgen zeer eenvoudig.

  • Gratis levering binnen 24 uur
  • Kleine en hoge oplages kranten
  • Altijd de beste prijs

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Kranten drukken

De krant is al sinds jaar en dag een bekend en efficiënt middel om te communiceren. Het drukken van kranten, waaronder ook posterkranten, is met de tijd steeds eenvoudiger geworden. Bij ons worden de kranten gedrukt door middel van offset-rotatie. Hierdoor is het mogelijk hoge kwaliteit in zeer korte tijd te leveren, tegen een lage prijs. Het drukken van kranten is onze dagelijkse bezigheid sinds 150 jaar. Ons vakkundige team houdt zich bezig met het drukken van kranten in alle soorten en maten en op verschillende papiersoorten. 

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!