Krant ontwerpen


Een krant ontwerpen is een ambacht dat van oudsherre plaatsvindt in een drukkerij, een werkplaats voor typografische werkzaamheden. Tegenwoordig kunnen we met computerprogramma’s ook zelf een krant ontwerpen. Toch is dit nog niet zo makkelijk. Het font, de lettergrootte maar ook de layout en marges bepalen hoe leesbaar en aantrekkelijk uw krant is. Wilt u uw eigen krant laten drukken, maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen? Krantendrukwerkers helpt u graag.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Krant ontwerpen? Keuzes keuzes keuzes!

Een krant ontwerpen staat of valt met de keuzes die u maakt. Waar komt welk artikel, waar plaatst u het beeld, hoe zorgt u ervoor dat de bladspiegel er aantrekkelijk uitziet? Met de bladspiegel bedoelen we de indeling van een pagina, als in de verhouding tussen de zetspiegel (het bedrukte gedeelte,) en de marges (onbedrukte witranden). U wilt natuurlijk dat uw krant zo overzichtelijk mogelijk is en vooral niet te druk. Dit zorgt er namelijk voor dat uw krant lekker wegleest.

Krantendrukwerkers.nl logo

Ontwerp uitbesteden?

U ziet, bij het ontwerpen van een krant komt nog best wat kijken. Houdt u het liever bij schrijven en uitdenken van de inhoud? Laat ons dan uw krant ontwerpen. Wij bezitten een eigen ontwerpstudio, waar onze vormgevers aan de slag gaan met uw ideeën. We geven u gratis DTP hulp en controleren uw krant voor het drukken. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het verspreiden van uw krant. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!