Broadsheet formaat


In Europa zijn er drie gangbare formaten voor kranten, te weten; broadsheet, tabloid en berliner.

Het krantenformaat broadsheet is het grootste formaat krant wat gedrukt wordt. Qua afmeting is dit formaat dubbel zo groot als tabloid formaat. Deze van oorsprong Engelse maat is lange tijd de standaard geweest voor de dagbladen wereldwijd. Tegenwoordig wordt het broadsheet formaat nauwelijks nog gebruikt. De Nederlandse dagbladen zijn allemaal overgegaan op kleinere, meer handzame formaten.

Ondanks het feit dat we het broadsheet formaat weinig terugzien in ons dagelijks leven, is het nog steeds mogelijk om dit formaat te laten drukken bij Krantendrukwerkers.nl. Het formaat leent zich zeer goed voor uitgebreide artikelen en roept ook een gevoel van nostalgie op.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Kranten drukken

Van oudsher is de krant een zeer effectief middel om te communiceren. Deze functie vervult de krant nog steeds. Bijkomend voordeel is dat het drukken van een krant met de jaren steeds laagdrempeliger is geworden. Bij Krantendrukwerkers.nl kunt u al een dagbladformaat krant vanaf twee pagina’s laten drukken. Een tabloid formaat krant kan al vanaf vier pagina’s. De oplage kan variëren, klein of groot is beide mogelijk. Kranten worden bij ons gedrukt door middel van offset-rotatie. Hierdoor is het mogelijk hoge kwaliteit in korte tijd te leveren, tegen een lage prijs. Reeds 150 jaar houdt ons vakkundige team zich dagelijks bezig met het drukken van kranten in alle soorten en maten en op verschillende papiersoorten. 

Krantendrukwerkers.nl logo

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact