Broadsheet formaat


In Europa zijn er drie gangbare formaten voor kranten, te weten; broadsheet, tabloid en berliner.

Het krantenformaat broadsheet is het grootste formaat krant wat gedrukt wordt. Qua afmeting is dit formaat dubbel zo groot als tabloid formaat. Deze van oorsprong Engelse maat is lange tijd de standaard geweest voor de dagbladen wereldwijd. Tegenwoordig wordt het broadsheet formaat nauwelijks nog gebruikt. De Nederlandse dagbladen zijn allemaal overgegaan op kleinere, meer handzame formaten.

Ondanks het feit dat we het broadsheet formaat weinig terugzien in ons dagelijks leven, is het nog steeds mogelijk om dit formaat te laten drukken bij Krantendrukwerkers.nl. Het formaat leent zich zeer goed voor uitgebreide artikelen en roept ook een gevoel van nostalgie op.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Kranten drukken

Van oudsher is de krant een zeer effectief middel om te communiceren. Deze functie vervult de krant nog steeds. Bijkomend voordeel is dat het drukken van een krant met de jaren steeds laagdrempeliger is geworden. Bij Krantendrukwerkers.nl kunt u al een dagbladformaat krant vanaf twee pagina’s laten drukken. Een tabloid formaat krant kan al vanaf vier pagina’s. De oplage kan variëren, klein of groot is beide mogelijk. Kranten worden bij ons gedrukt door middel van offset-rotatie. Hierdoor is het mogelijk hoge kwaliteit in korte tijd te leveren, tegen een lage prijs. Reeds 150 jaar houdt ons vakkundige team zich dagelijks bezig met het drukken van kranten in alle soorten en maten en op verschillende papiersoorten. 

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!