Krant uitgeven


Krant uitgeven in eigen beheer? Krantendrukkers helpt u bij het drukken en verspreiden van uw krant. Al ruim 160 jaar rollen er dagelijks meer dan 100.000 kranten uit onze offset rotatiepers. Dankzij onze snelle en effectieve rotatiepers worden er wel 25.000 tot 35.000 kranten per uur gedrukt. Dat ging vroeger wel anders. We zijn in 1852 begonnen met een hoogdrukpers en inmiddels doorgegroeid tot een volwaardige rotatiedrukkerij. Wij drukken uw kranten snel en professioneel en verzorgen indien gewenst ook de verspreiding.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Krant uitgeven kleine oplage?

Krant uitgeven in kleine oplage? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bij andere drukkerijen zit u vaak vast aan een miniumoplage. Bij Krantendrukwerkers niet. U kunt dus ook uw bedrijfskrant, carnavalskrant of wijkkrant bij ons laten drukken. Het is al mogelijk uw kranten te drukken vanaf 2 pagina's op dagbladformaat en vanaf 4 pagina's op tabloid formaat. U kunt ervoor kiezen lage aantallen kranten te laten drukken. (minimale oplage is wel 500 stuks).

Krantendrukwerkers.nl logo

Krant uitgeven en verspreiden

Uw krant uitgeven en door ons laten verspreiden kan ook. Voor veel van onze klanten verzorgen wij ook de huis-aan-huis verspreiding. We kunnen uw kranten bijvoorbeeld huis-aan-huis of adresseren. Laat ons weten wat uw wensen zijn in uw offerteaanvraag. Dan zorgen wij dat u een prijs voor het drukwerk en voor de verspreiding ontvangt. Vraag uw offerte aan via onderstaand formulier. U ontvangt binnen twee werkuren een voorstel per e-mail.

Krantendrukwerkers.nl logo

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact