Online drukwerk voor kranten


Krantendrukwerkers.nl drukt uw kranten in eigen beheer op een eigen pers. De meeste online drukkers besteden opdrachten uit en kunnen daarom niet de kwaliteit en service bieden die wij wel kunnen. Omdat u rechtstreeks zaken doet met een krantendrukkerij bent u goedkoper uit dan vele online drukkers die ook kranten aanbieden.  In onze eigen coldset drukkerij drukken wij 25.000 tot 35.000 kranten per uur. Doordat bij ons al het online drukwerk in eigen beheer wordt uitgevoerd, zijn wij extra flexibel als het gaat om bijzondere wensen. Bijna alles is bij ons mogelijk.

  • Gratis levering binnen 24 uur
  • Kleine en hoge oplages kranten
  • Altijd de beste prijs

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Rotatiepers

Online drukwerk klinkt natuurlijk leuk, maar uiteindelijk wordt het échte werk offline uitgevoerd. Uw krant drukken wij in offset-rotatie. In onze rotatie drukkerij staat een nieuwe en moderne Globall Web rotatiepers. Dankzij deze geavanceerde pers zijn wij in staat om in iedere gewenste oplage, tot op de laatste eenheid nauwkeurig te drukken. Dus ook voor kleine oplages is onze rotatiepers zeer geschikt.

Krantendrukwerkers.nl logo

Voordelig en milieuvriendelijk drukwerk

Bij ons krijgt u de tarieven van een online drukker, maar de kwaliteit en service van een stenen drukkerij. Maar we gaan een stapje verder dan een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een betere maatschappij, en daarom hanteren wij een milieuvriendelijke werkwijze. Kiest u voor Krantendrukwerkers dan maakt u een verantwoorde en voordelige keuze!

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!