Eigen rotatie drukkerij


Krantendrukwerkers.nl behoort niet tot de categorie online drukkers die opdrachten uitbesteedt aan externe rotatie drukkerijen. In onze eigen rotatie drukkerij drukken wij 25.000 tot 35.000 kranten per uur. Bij ons krijgt u de tarieven die lager liggen dan bij een online drukker, en de kwaliteit en service van een stenen drukkerij.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Rotatiepers

Onze kranten worden in offset-rotatie gedrukt. In onze rotatie drukkerij hebben wij een nieuwe en moderne Global Web rotatiepers staan. Dankzij deze geavanceerde pers zijn wij in staat om in iedere gewenste oplage, tot op de laatste eenheid, nauwkeurig drukken. Dus ook voor kleine oplages is onze rotatiepers zeer geschikt.

  • Gratis DTP service en controle
  • Binnen 2 uur maatwerk offerte
  • Goedkoop, flexibel en snel
Krantendrukwerkers.nl logo

Coldset-techniek

Onze kranten worden gedrukt met coldset-techniek. Wij drukken met een hoge rasterliniatuur, zodat de rasterpunt nauwelijks waarneembaar is. Direct na het drukken van de kranten, worden deze gevouwen. Dit gebeurt allemaal automatisch, onder het toeziend oog van onze ervaren medewerkers. Wanneer de kranten gereed zijn, worden deze in onze rotatie drukkerij achter onze pers gebundeld en gestapeld op pallets. Nu zijn de kranten klaar om verzonden te worden.

Krantendrukwerkers.nl logo

Uw kranten laten verspreiden?

Wilt u uw kranten laten bezorgen? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Huis-aan-huis of geadresseerd, laat ons uw wens weten in uw offerteaanvraag. Dan zorgen wij dat u een prijs voor het drukwerk en voor de verspreiding ontvangt. Vraag uw offerte aan via onderstaand formulier. U heeft binnen twee werkuren een passend voorstel in uw mailbox.

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!