Krant laten drukken


Wilt u een krant laten drukken? Dan bent u aan het juiste adres bij Krantendrukwerkers. Onze professionele drukkerij bestaat al sinds 1852. Wij hebben een eigen ontwerpstudio, waar onze vormgevers aan de slag gaan met uw ideeën. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf uw eigen krant te ontwerpen. Wij geloven in een flexibele werkwijze en helpen u daar waar u dat nodig heeft. We kunnen u bijvoorbeeld ook helpen met de verspreiding van uw krant. Daarnaast geven we u graag vrijblijvend advies over formaat- en papierkeuze.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen

Krant laten drukken kleine oplage

U kunt uw krant laten drukken in elke oplage, van enkele tientallen stuks tot duizenden. Krantendrukwerkers beschikt als een van de weinige Nederlandse drukkerijen over een eigen moderne rotatiepers. Deze pers kan iedere gewenste oplage, tot op de laatste eenheid, nauwkeurig drukken. Dus ook voor kleine oplages is bent u bij ons aan het juiste adres. Onze moderne rotatiepers drukt zo’n 25.000 kranten per uur, dus voor ons is geen klus te groot of te klein!

Specialist in kranten

Een krant laten drukken op echt krantenpapier, met een professioneel resultaat? Wij doen niet anders. We specialiseren ons in huis aan huis kranten, wijkkranten, maar ook eenmalige jubileumkranten bijvoorbeeld voor een huwelijk of ander evenement, ook in kleine oplage. In theorie is het al mogelijk om tientallen stuks af te nemen. In de praktijk geldt echter dat de meeste klanten ervoor kiezen om 500 kranten te laten drukken. Prijstechnisch kost de afname van 100 stuks kranten (door de opstartkosten) bijna hetzelfde als 500 stuks. Een kleinere oplage is echter gewoon mogelijk, dus geeft u gerust het gewenste aantal in de offerteaanvraag door voor een offerte op maat!

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox!

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact