Krant laten drukken


Kranten drukken is onze dagelijkse bezigheid. Voor zowel grote als kleine oplages kranten draaien wij onze hand niet om. We leveren in heel Nederland en België en het is al mogelijk vanaf 2 pagina's op dagbladformaat en vanaf 4 pagina's op tabloid formaat (ook wel weekend formaat of compact genoemd). U heeft de keuze uit verschillende papiersoorten.

Onze professionele drukkerij bestaat al sinds 1852. Wij hebben een eigen ontwerpstudio, waar onze vormgevers aan de slag gaan met uw ideeën. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf uw eigen krant te ontwerpen. Wij geloven in een flexibele werkwijze en helpen u daar waar u dat nodig heeft. We kunnen u bijvoorbeeld ook helpen met de verspreiding. Daarnaast geven we u graag vrijblijvend advies over formaat- en papierkeuze.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Krant laten drukken kleine oplage

Regelmatig horen wij van klanten dat zij een eigen krant willen uitbrengen, maar twijfelen door de minimale oplage die veel drukkerijen hanteren. Vaak is de minimale afname zo hoog dat het voor de klant niet aantrekkelijk is om een krant te laten drukken. Het is natuurlijk logisch dat de kostprijs daalt als de oplage stijgt. In verhouding zijn de opstartkosten namelijk duurder bij een kleine oplage. Maar ja, wat heeft u aan 10.000 kranten als uw vereniging bestaat uit 500 leden? Daarom drukt Krantendrukwerkers.nl wél kranten in kleine oplages voor een scherpe prijs.

U kunt uw krant laten drukken in elke oplage, van enkele tientallen stuks tot duizenden. Krantendrukwerkers beschikt als een van de weinige Nederlandse drukkerijen over een eigen moderne rotatiepers. Deze pers kan iedere gewenste oplage, tot op de laatste eenheid, nauwkeurig drukken. Dus ook voor kleine oplages is bent u bij ons aan het juiste adres. Onze moderne rotatiepers drukt zo’n 25.000 kranten per uur, dus voor ons is geen klus te groot of te klein! Daarnaast bieden we altijd gratis levering in heel Nederland en België.

Krantendrukwerkers.nl logo

Een oplage vanaf 500 stuks met gratis levering in Nederland en België

De nummer 1 in Nederland en België! Al meer dan 160 jaar dé specialist. Dagelijks rollen tot 200.000 kranten onze offset rotatiepers uit.

In theorie is het al mogelijk om een krant te drukken voor tientallen stuks. In de praktijk geldt echter dat de meeste klanten ervoor kiezen om 500 stuks af te nemen. Prijstechnisch gezien is de prijs voor een afname van 100 stuks bijna gelijk aan een afname van 500 stuks. Dit heeft te maken met de opstartkosten. Een kleinere oplage is echter gewoon mogelijk, dus heeft u geen 500 kranten nodig dan kunt u gerust het gewenste aantal in de offerteaanvraag doorgeven. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en u krijgt van ons een zo laag mogelijke prijs.

Meer informatie

 • Huis-aan-huis verspreiding

  Naast het drukwerk kunnen wij ook uw huis-aan-huis krant laten verspreiden. Met onze klantgerichte en flexibele werkwijze, proberen wij u een zo compleet mogelijke dienstverlening te bieden. Heeft u specifieke wensen die u niet terugvindt op onze site? Bel ons gerust, wij helpen u graag verder. Onze krantendrukkerij maakt onderdeel uit van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch bedrijf met ruim 160 jaar ervaring in het drukken en uitgeven van kranten.

 • Snel online regelen

  Is een krant drukken een intensief karwei? Nu niet meer! Via dit formulier vraagt u heel eenvoudig een offerte aan. U heeft onze offerte binnen twee werkuren in uw mailbox. Gaat u akkoord dan gaan wij vrijwel direct aan de slag met uw opdracht. Omdat wij beschikken over onze eigen rotatie drukkerij, leveren wij sneller dan menig drukker.

 • Voordelig en milieuvriendelijk

  Niet onbelangrijk! Bij Krantendrukwerkers.nl krijgt u altijd een scherpe prijs. Wij drukken uw krant niet alleen tegen een voordelige prijs, maar werken ook milieuvriendelijk. Milieubewust ondernemen speelt vandaag de dag een steeds belangrijkere rol, en wij dragen graag ons steentje bij.

 • Formaat & papier

  U kunt uw krant laten drukken op verschillende formaten. De meest gangbare maten in krantendruk zijn broadsheet, tabloid en berliner. Lees hier meer over de diverse krantenformaten. Wij drukken kranten al vanaf 2 pagina's op dagbladformaat en vanaf 4 pagina's op tabloid formaat. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten krantenpapier:

  • 45 grams courantdruk
  • 52 grams verbeterd wit iso72
  • 60 grams wit iso80
  • 70 grams hvo

  Wilt u weten welke papiersoort voor u het meest geschikt is? Bel gerust voor vrijblijvend advies.

 • Bereik uw doelgroep

  Een krant is het ideale medium om uw doelgroep te bereiken. We horen u denken "dat is het internet tegenwoordig toch?". Dat klopt absoluut ook. Om het internet kunnen we vandaag de dag simpelweg niet omheen. Maar in die vijver vissen een hele hoop bedrijven. Opvallen op het internet is een hele uitdaging en kost veel geld. Hoewel het in eerste instantie goedkoop lijkt, gaat er veel meer tijd en geld inzitten dan je vooraf verwacht.

  Een krant daarentegen is juist een stuk goedkoper dan menigeen denkt. Het grote voordeel van een krant is dat u iets tastbaars geeft. Het maakt daarmee meer indruk op de lezer en blijft vaak een tijdje in huis of op kantoor liggen. Als de lezer even geen tijd heeft gehad om uw boodschap te lezen dan valt het oog er op een later moment nog op. Een computer wordt aan het einde van de dag weer afgesloten en daarmee is uw website ook weer verdwenen uit het vizier van de potentiële klant. De combinatie van offline en online communicatiemiddelen werkt dan ook het sterkst.

 • Allerlei soorten kranten

  Bij Krantendrukwerkers.nl hebben wij ruime ervaring in het drukken van kranten. Ons familiebedrijf is al sinds 1852 actief als krantendrukkerij. Ooit begonnen met een hoogdrukpers en inmiddels al jaren een rotatie drukkerij met een razendsnelle rotatiepers. Wij drukken allerlei soorten kranten, van een lokale wijkkrant met kleine oplage tot een landelijk verspreide bedrijfskrant met zeer grote oplages. Bij ons krijgt u de beste kwaliteit drukwerk en een snelle, persoonlijke service voor lage internetprijzen.

Krantendrukwerkers.nl logo

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact