Goedkoop kranten drukken


U wilt goedkoop kranten drukken maar niet inleveren op de kwaliteit? Zoek niet verder, want Krantendrukwerkers.nl levert u hoge kwaliteit kranten tegen zeer scherpe tarieven.

Dagelijks rollen er tot 200.000 kranten onze krantendrukkerij uit. En dit doen wij al sinds 1852. Destijds begonnen met een hoogdrukpers en inmiddels op een razendsnelle moderne rotatiepers. Bij Krantendrukwerkers.nl heeft u alle voordelen van een fysieke drukker, maar dan tegen de tarieven van een online drukker.

Uw mogelijkheden

Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en geavanceerde rotatiepers, is vrijwel alles op het gebied van kranten drukken mogelijk. Nee komt dan ook niet voor in onze vocabulaire. Goedkoop kranten drukken kan al vanaf 2 pagina's op dagbladformaat en vanaf 4 pagina's op tabloid formaat. U heeft de keuze de volgende papiersoorten:

  •     45 grams courantdruk
  •     52 grams verbeterd wit iso72
  •     60 grams wit iso80
  •     70 grams hvo

Twijfelt u welke papiersoort voor uw krant het meest geschikt is? Bel gerust voor een vrijblijvend advies. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere offertes voor u uit te brengen, zodat u het prijsverschil kunt vergelijken.

Snel online geregeld

Krantendrukwerkers.nl staat niet alleen bekend om de goedkope tarieven, maar ook om het hoge kwaliteitsniveau en de supersnelle service. U vraagt heel eenvoudig een offerte aan via onderstaand offerteformulier. Wij sturen u binnen twee werkuren een gespecificeerde offerte toe. Gaat u akkoord? Dan plannen wij uw opdracht direct in. Omdat alle kranten in onze eigen drukkerij gedrukt worden, bent u altijd gegarandeerd van 100% kwaliteit en de snelste service. We zijn immers niet afhankelijk van een derde partij, wat vaak wel het geval is bij ander online drukwerk.

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact