Goedkoop kranten drukken


U wilt goedkoop kranten drukken maar niet inleveren op de kwaliteit? Zoek niet verder, want Krantendrukwerkers.nl levert u hoge kwaliteit drukwerk tegen zeer scherpe tarieven. Onze rotatiepers staat te trappelen! Dagelijks rollen er tot 200.000 kranten onze krantendrukkerij uit. Wij zijn al sinds 1852 actief. Destijds begonnen met een hoogdrukpers en inmiddels zetten we een razendsnelle moderne rotatiepers in. Bij Krantendrukwerkers.nl heeft u alle voordelen van een fysieke drukker, tegen de voordelige tarieven van een online drukker.

Goedkoop kranten drukken met alle mogelijkheden

Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en geavanceerde rotatiepers, is vrijwel alles op het gebied van kranten drukken mogelijk. ‘Nee’ komt dan ook niet voor in ons vocabulaire. Goedkoop kranten drukken kan al vanaf 2 pagina's op dagbladformaat en vanaf 4 pagina's op tabloid formaat. U heeft de keuze de volgende papiersoorten:

  •     45 grams courantdruk
  •     52 grams verbeterd wit iso72
  •     60 grams wit iso80
  •     70 grams hvo

Twijfelt u welke papiersoort voor uw krant het meest geschikt is? Bel gerust voor een vrijblijvend advies. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere offertes voor u uit te brengen, zodat u het prijsverschil kunt vergelijken.

Snel online geregeld

Goedkoop kranten drukken met een hoge kwaliteit, daar staan wij voor! Krantendrukwerkers.nl staat niet alleen bekend om de goedkope tarieven, maar ook om het hoge kwaliteitsniveau en de supersnelle service. U vraagt heel eenvoudig een offerte aan via onderstaand offerteformulier. Wij sturen u binnen twee werkuren een gespecificeerde offerte toe. Gaat u akkoord? Dan plannen wij uw opdracht direct in. Omdat alle kranten in onze eigen drukkerij gedrukt worden, bent u altijd gegarandeerd van 100% kwaliteit en de snelste service.

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact