Krant maken


Een krant maken vergt creativiteit en tijd. Een krant valt of staat natuurlijk met de inhoud van de artikelen. Kwalitatief goede informatie zorgt ervoor dat uw krant met plezier gelezen wordt. Daarnaast is ook de drukkwaliteit belangrijk. Mooie, frisse kleuren en een heldere opmaak dragen bij aan de leesbaarheid van uw krant. Hiervoor bent u bij Krantendrukkers aan het goede adres! Wij drukken al meer dan 160 jaar kranten in onze eigen drukkerij. De krant maken is grotendeels een taak voor u, maar wij denken graag mee en helpen u bij de vormgeving en het drukken van uw krant.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Krant maken en goedkoop drukken

Een krant maken en laten drukken kan flink in de papieren lopen. Er geldt bij veel drukkerijen een minimumorder. Als u in eigen beheer kranten maakt, heeft u vaak behoefte aan een kleinere oplage. Bij Krantendrukkers kunt u elke gewenste oplage laten drukken. U heeft natuurlijk wel te maken met opstartkosten. Daarom geldt, hoe groter de oplage, hoe goedkoper. 10.000 kranten laten drukken inclusief bezorgen op 1 adres kost nog geen 700 euro! Lees hier meer over kranten drukken in kleine oplage.

  • Gratis DTP service en controle
  • Binnen 2 uur maatwerk offerte
  • Goedkoop, flexibel en snel
Krantendrukwerkers.nl logo

Formaat en papier

Een krant maken kan op verschillende formaten. De meest gangbare maten in krantendruk zijn broadsheet, tabloid en berliner. Lees hier meer over de diverse krantenformaten. Wij drukken kranten al vanaf 2 pagina's op dagbladformaat en vanaf 4 pagina's op tabloid formaat. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten papier:

  • 45 grams courantdruk
  • 52 grams verbeterd wit iso72
  • 60 grams wit iso80
  • 70 grams hvo

Wilt u weten welke papiersoort het meest geschikt is voor uw krant? Bel gerust voor vrijblijvend advies.

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!