Krantendrukkerij


Gespecialiseerd in kranten

Onze naam verraadt het eigenlijk al. Krantendrukwerkers.nl is een gespecialiseerde krantendrukkerij. Een krant drukken vraagt niet alleen om het gebruik van de juiste apparatuur, maar ook om gedegen kennis. Met ruim 160 jaar ervaring in het drukken van kranten, durven wij gerust te zeggen dat Krantendrukwerkers.nl dé specialist is op dit vakgebied.

Eigen moderne rotatiepers

Krantendrukwerkers.nl beschikt over een eigen moderne rotatiepers, voorzien van de modernste noviteiten. Ons vakkundige personeel zorgt ervoor dat uw kranten binnen zeer korte tijd gedrukt voor u klaar liggen. Ook kunnen wij uw drukwerk huis-aan-huis laten bezorgen. Wij doen er alles aan om u zo veel mogelijk te ontzorgen.

Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit gaat bij ons voor alles. En daarom werken wij volgens een volledig transparante werkwijze. Wij nodigen u dan ook graag uit om het drukken van een krant in onze krantendrukkerij te komen bekijken. Wij zelf, en anderen met ons, blijven het indrukwekkend vinden om een rotatiepers met ca. 25.000 kranten per uur te zien draaien. Dus wat ons betreft echt de moeite waard. Wilt u langskomen? Stuur een mailtje naar info@krantendrukwerkers.nl dan zorgen wij dat er iemand voor u klaar staat om een rondleiding te geven.

Aantrekkelijke tarieven

Naast een goede kwaliteit bieden wij u ook zeer aantrekkelijke tarieven. Vraag via onderstaand formulier een offerte aan, dan verrassen wij u graag met een prima prijs. U heeft uw offerte al binnen twee werkuren in uw mailbox. Vragen? Onze contactgegevens vindt u onderaan deze webpagina.

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact