Krantendrukkerij sinds 1852


Onze krantendrukkerij heeft al meer dan 160 jaar ervaring in het drukken van kranten. Wij durven dan ook met gepaste trots te zeggen dat Krantendrukwerkers.nl dé specialist in Nederland en België is op dit vakgebied.

 • Gratis levering binnen 24 uur
 • Kleine en hoge oplages kranten
 • Altijd de beste prijs

Een krant drukken vraagt niet alleen om het gebruik van de juiste apparatuur, maar ook om ervaring en expertise. Wij zien het dan ook als onze taak u te ondersteunen van A tot Z. Zo helpen we u ook met  de lay-out van uw krant en zelfs de huis-aan-huis verspreiding. Kortom, wij gaan verder dan alleen maar kranten drukken.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Eigen moderne rotatiepers

Krantendrukwerkers.nl beschikt als een van de weinigen Nederlandse drukkerijen over een eigen moderne rotatiepers. Deze pers kan iedere gewenste oplage, tot op de laatste eenheid, nauwkeurig drukken. Dus ook voor kleine oplages  is bent u bij ons aan het juiste adres. Ons vakkundige personeel zorgt ervoor dat uw kranten binnen zeer korte tijd gedrukt voor u klaar liggen. Ook kunnen wij uw drukwerk huis-aan-huis laten bezorgen. Wij doen er alles aan om u zo veel mogelijk te ontzorgen en bieden gratis levering in heel Nederland en België.

 • Gratis DTP service en controle
 • Binnen 2 uur maatwerk offerte
 • Goedkoop, flexibel en snel
Krantendrukwerkers.nl logo

Krantendrukkerij die staat voor kwaliteit

In onze krantendrukkerij gaat kwaliteit voor alles. Wij nodigen u dan ook graag uit om het drukken van een krant in onze krantendrukkerij te komen bekijken. Wij zelf, en anderen met ons, blijven het indrukwekkend vinden om een rotatiepers met ca. 25.000 kranten per uur te zien draaien. Dus wat ons betreft echt de moeite waard. Wilt u langskomen? Stuur een mailtje naar info@krantendrukwerkers.nl dan zorgen wij dat er iemand voor u klaar staat om een rondleiding te geven.

Krantendrukwerkers.nl logo

Gratis levering in heel Nederland en België

Naast een goede kwaliteit bieden wij u ook zeer aantrekkelijke tarieven en leveren we altijd gratis in heel Nederland en België. Vraag via onderstaand formulier een offerte aan, dan verrassen wij u graag met een prima prijs. U heeft uw offerte al binnen twee werkuren in uw mailbox. Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten, we denken graag met u mee en geen opdracht is ons gek genoeg!

Krantendrukwerkers.nl logo

Meer informatie

 • Wat is Krantendruk?

  Krantendruk is simpelweg het ambacht van kranten drukken. Ieder dag rollen er tot 200.000 kranten onze krantendrukkerij uit. We zijn in 1852 begonnen met een hoogdrukpers en werken inmiddels met een razendsnelle moderne rotatiepers.

 • Waarom een rotatiepers?

  De offsetrotatiedruktechniek wordt gebruikt om ongestreken houthoudend papier te bedrukken. Deze techniek wordt ook op grote schaal in de krantendruk toegepast. Door de complexiteit van deze drukpersen kunnen een groot aantal pagina's verwerkt worden tot een complete krant. Het wordt ook wel coldsetgenoemd omdat de inkt op natuurlijke wijze droogt via absorptie van het papier. Er komen dus geen speciale droogtechnieken aan te pas. Lees hier meer over onze druktechnieken.

 • Formaat en oplage

  U kunt uw krant op diverse formaten laten drukken. De meest gangbare maten in krantendruk zijn broadsheet, tabloid en berliner. Lees hier meer over de diverse krantenformaten. In onze rotatie drukkerij werken we met een moderne Global Web rotatiepers. Dankzij deze geavanceerde pers kunnen we kranten in iedere gewenste oplage, nauwkeurig te drukken. Dus ook voor kleine oplages is onze rotatiepers zeer geschikt.

Krantendrukwerkers.nl logo

Direct naar

Offset drukken

Online drukwerk

Krantenpers

Drukwerk techniek drukken

Rotatie drukkerij

Coldset drukkerij

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!