Krantendrukkerij sinds 1852


Onze krantendrukkerij heeft al meer dan 160 jaar ervaring in het drukken van kranten. Wij durven dan ook met gepaste trots te zeggen dat Krantendrukwerkers.nl dé specialist in Nederland en België is op dit vakgebied.

Een krant drukken vraagt niet alleen om het gebruik van de juiste apparatuur, maar ook om ervaring en expertise. Wij zien het dan ook als onze taak u te ondersteunen van A tot Z. Zo helpen we u ook met  de lay-out van uw krant en zelfs de huis-aan-huis verspreiding. Kortom, wij gaan verder dan alleen maar kranten drukken.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Eigen moderne rotatiepers

Krantendrukwerkers.nl beschikt als een van de weinigen Nederlandse drukkerijen over een eigen moderne rotatiepers. Deze pers kan iedere gewenste oplage, tot op de laatste eenheid, nauwkeurig drukken. Dus ook voor kleine oplages  is bent u bij ons aan het juiste adres. Ons vakkundige personeel zorgt ervoor dat uw kranten binnen zeer korte tijd gedrukt voor u klaar liggen. Ook kunnen wij uw drukwerk huis-aan-huis laten bezorgen. Wij doen er alles aan om u zo veel mogelijk te ontzorgen en bieden gratis levering in heel Nederland en België.

Krantendrukwerkers.nl logo

Krantendrukkerij die staat voor kwaliteit

In onze krantendrukkerij gaat kwaliteit voor alles. Wij nodigen u dan ook graag uit om het drukken van een krant in onze krantendrukkerij te komen bekijken. Wij zelf, en anderen met ons, blijven het indrukwekkend vinden om een rotatiepers met ca. 25.000 kranten per uur te zien draaien. Dus wat ons betreft echt de moeite waard. Wilt u langskomen? Stuur een mailtje naar info@krantendrukwerkers.nl dan zorgen wij dat er iemand voor u klaar staat om een rondleiding te geven.

Krantendrukwerkers.nl logo

Gratis levering in heel Nederland en België

Naast een goede kwaliteit bieden wij u ook zeer aantrekkelijke tarieven en leveren we altijd gratis in heel Nederland en België. Vraag via onderstaand formulier een offerte aan, dan verrassen wij u graag met een prima prijs. U heeft uw offerte al binnen twee werkuren in uw mailbox. Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten, we denken graag met u mee en geen opdracht is ons gek genoeg!

Krantendrukwerkers.nl logo

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact