4 pagina krant


De 4 pagina krant leent zich uitstekend voor verschillende doeleinden. De 4 pagina krant bestaat uit één vel A2, wat eenmaal gevouwen resulteert in vier A3 pagina’s. Na het drukken wordt de krant een kwartslag nagevouwen, waardoor u bespaart op de kosten voor verspreiding. Krantendrukwerkers.nl is één van de weinige krantendrukkerijen die nog kranten drukt met een omvang van vier pagina's. Wij kunnen razendsnel leveren voor een hele scherpe prijs. Laat u zich niet weerhouden van het drukken van een krant, wanneer u een krant in kleine oplage nodig heeft. Ook de 4 pagina krant met 4 pagina’s A3-formaat is te drukken in kleinere oplages.

  • Al vanaf 4 pagina's
  • Gratis levering in Nederland en België
  • Huis aan Huis verspreiding

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Een eigen krant laten drukken

Alle kranten bij Krantendrukwerkers.nl worden in off-set rotatie gedrukt. Daardoor is het mogelijk om een hoge kwaliteit te leveren in een kort tijdsbestek. Combineer dat met de scherpe tarieven die we hanteren en er is niets meer wat u nog tegenhoudt om een eigen krant te laten drukken. De mogelijkheden zijn zeer divers en af te stemmen op uw wensen en behoeften. Juist een formaat als de 4 pagina krant leent zich uitstekend voor bijzondere gelegenheden die extra aandacht verdienen.

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!