Eigen krant


Eigen krant uitgeven

Een eigen krant uitgeven is erg leuk, genereert een hoge respons en... het kost minder dan u denkt! Krantendrukwerkers.nl heeft meer dan 160 jaar ervaring met het ontwerpen, drukken en verspreiden van kranten. Ervaring die ons in staat stelt u een eigen krant te laten uitgeven op een manier die volledig aansluit op uw wensen. En dat voor een voordelige prijs.

In de spotlights

Met een eigen krant komt u volop onder de aandacht bij uw doelgroep. U geeft uw (potentiële) klanten iets tastbaars met inhoud dat speciaal voor hen is geselecteerd. Een krant drukken begint met een goed idee of een leuke aanleiding. Er zijn oneindig veel redenen te bedenken waarom u een krant uit wilt brengen. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumkrant, een wijkkrant, een bedrijfskrant of een reclamekrant.

Uw krant ontwerpen

Krantdrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen. Wij bezitten een eigen ontwerpstudio, waar onze vormgevers aan de slag gaan met uw ideeën. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf uw eigen krant te ontwerpen. Wij geloven in een flexibele werkwijze en helpen u daar waar u dat nodig heeft. U kunt bij wijze van spreken een schoenendoos met materialen aanleveren waar wij vervolgens een mooie krant van maken, maar u kunt ook enkel en alleen het online drukwerk aan ons uitbesteden.

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact