Eigen krant laten drukken, waarom en hoe?


Een eigen krant laten drukken is leuk om te doen, genereert een hoge respons en... het kost minder dan u denkt! Krantendrukwerkers.nl heeft meer dan 160 jaar ervaring met het ontwerpen, drukken en verspreiden van kranten. Ervaring die u in staat stelt een eigen krant te drukken die eruitziet, aanvoelt en wegleest als een echte krant. En dat voor een voordelige prijs. We kunnen u ook helpen bij de verspreiding van uw krant. We helpen u van A tot Z, ook met papier- en formaatkeuze en het ontwerp van uw krant.

  • Al vanaf 4 pagina's
  • Gratis levering in Nederland en België
  • Huis aan Huis verspreiding

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

In de spotlights

Met een eigen krant komt u volop onder de aandacht bij uw doelgroep. U geeft uw (potentiële) klanten iets tastbaars met inhoud. Een eigen krant drukken begint met een goed idee of een leuke aanleiding. Er zijn oneindig veel redenen te bedenken waarom u een krant uit wilt brengen. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumkrant, een wijkkrant, een bedrijfskrant of een reclamekrant. Heeft u een leuk idee maar weet u niet hoe u dit moet vormgeven in een krant? Wij helpen u graag verder met het ontwerpen van uw krant.

Krantendrukwerkers.nl logo

Eigen krant ontwerpen, drukken en verspreiden

Uw eigen krant laten drukken en verspreiden is leuk om te doen, zeker met onze ondersteuning. Krantdrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen. Wij bezitten een eigen ontwerpstudio, waar onze vormgevers aan de slag gaan met uw ideeën. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf uw eigen krant te ontwerpen. Wij geloven in een flexibele werkwijze en helpen u daar waar u dat nodig heeft. U kunt bij wijze van spreken een schoenendoos met materialen aanleveren waar wij vervolgens een mooie krant van maken, maar u kunt ook enkel en alleen het online drukwerk aan ons uitbesteden.

Krantendrukwerkers.nl logo

Klanten waarderen ons met een 9.4!

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch familliebedrijf met meer dan 160 jaar ervaring. Door de jaren heen zijn wij blijven moderniseren waardoor u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en betrouwbare service. Onze klanten waarderen ons niet voor niks met een 9.4!

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan en krijg binnen 2 uur de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Wij zijn ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 gecertificeerd en dragen bovendien bij aan een duurzame toekomst door onze FSC en PEFC certificering.
Contact
Binnen twee uur maatwerk offerte!

Wat kost het drukken van een krant?

Wij maken graag een voorstel voor u. Binnen twee uur heeft u een offerte op maat van ons in uw mailbox!