Weekkrant


Krantendrukwerkers drukt veel lokale en regionale weekkranten. Zoals de naam al zegt zijn dit kranten die wekelijks uitkomen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld dagbladen of maandbladen. Weekkranten zijn uitermate geschikt om de laatste nieuwtjes te verspreiden. Vaak gaat het hierbij om wijkkranten of regiokranten die actueel nieuws brengen. Wat is er nu fijner dan zaterdag even in de regiokrant te bladeren en te zien of er nog iets te doen is? In onze ervaring worden weekkranten dan ook goed gelezen.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Soorten papier

Kranten drukken kan al vanaf 2 pagina's op dagblad formaat en vanaf 4 pagina's op tabloid formaat. U kunt kiezen uit de volgende papiersoorten:

  • 45 grams courantdruk
  • 52 grams verbeterd wit iso72
  • 60 grams wit iso80
  • 70 grams hvo

Heeft u advies nodig? We helpen u graag bij al uw vragen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Krantendrukwerkers.nl logo

Weekkrant verspreiding

Een weekkrant moet soms huis-aan-huis verspreid worden. Naast het drukwerk kunnen wij ook uw krant laten bezorgen. Het drukken en verspreiden van weekkranten is onze dagelijkse bezigheid dus uw krant is in goede handen. De bezorging is een onderdeel van onze dienstverlening. Geef bij uw offerte aanvraag aan dat u ook geïnteresseerd bent in de bezorging, dan zorgen wij dat dit in uw prijsberekening meegenomen wordt. Dit uiteraard ook tegen de aantrekkelijke tarieven die u van ons gewend bent.

Krantendrukwerkers.nl logo

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact