Huis aan huis krant


Uw huis-aan-huis krant laten drukken?

Krantendrukwerkers.nl is dé nummer 1 specialist in kranten drukken. Of het nu grote oplages of kleine oplages betreft, wij zorgen dat iedere krant zorgvuldig wordt gedrukt. Een huis-aan-huis krant laten drukken is al mogelijk vanaf 2 pagina's op dagbladformaat en vanaf 4 pagina's op tabloid formaat. U heeft de keuze uit verschillende papiersoorten. Twijfelt u over welke papiersoort voor uw huis-aan-huis krant het meest geschikt is of welk krantenformaat? Schroom niet om ons te bellen of mailen. Wij adviseren u graag.

Huis-aan-huis verspreiding

Een huis-aan-huis krant (bijv. wijkkrant of reclamekrant) dient natuurlijk huis-aan-huis verspreid te worden. Naast het drukwerk kunnen wij ook uw krant laten bezorgen. Het drukken van huis-aan-huis kranten is onze dagelijkse bezigheid en daarom proberen wij een zo compleet mogelijke dienstverlening te bieden aan onze klanten. De huis-aan-huis bezorging is daar een onderdeel van. Geef bij uw offerte aanvraag aan dat u ook geïnteresseerd bent in de bezorging, dan zorgen wij dat dit in uw prijsberekening meegenomen wordt. Dit uiteraard ook tegen de aantrekkelijke tarieven die u van ons gewend bent.

Voordelig online geregeld

Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk B.V. We zijn een fysieke krantendrukkerij die kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop stellen. U krijgt bij ons de hoogste kwaliteit die u van drukwerk mag verwachten, maar dan tegen online tarieven. En altijd met oog voor het milieu! Via het contactformulier vraagt u heel eenvoudig een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen twee werkuren in uw mailbox. Omdat wij beschikken over onze eigen rotatiepers, leveren wij sneller dan menig krantendrukker.

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact