Jubileumkrant


U heeft iets te vieren?

Een jubileum is iets bijzonders om te vieren en verdient daarom een flinke dosis spotlights. Of de jubilaris nu een bedrijf is of een persoon, een jubileumkrant een fantastisch middel om het jubileum te vieren en een blijvende herinnering. Juist omdat een jubileumkrant een tastbaar product is, geeft het een extra dimentie aan een jubileum. Ook vanuit een commercieel oogpunt, zijn er leuke jubileumacties aan te koppelen.

Uw eigen jubileumkrant uitbrengen

Het uitbrengen van een eigen krant is eenvoudiger en voordeliger dan menig persoon verwacht. Het meeste werk zit 'm in het bedenken van de content. Wat wilt u aan de lezers vertellen? Voor een jubileumkrant wordt dit vaak ervaren als het leukste onderdeel en daarom kiezen de meeste mensen ervoro om dit zelf te doen. Dit bespaart u kosten. De opmaak nemen wij u graag uit handen, maar u bent uiteraard vrij om dit zelf te doen of te laten doen door een vormgever uit uw netwerk. Bij Krantendrukwerkers.nl geloven wij in een flexibele werkwijze. We zijn graag onderdeel van de ontwikkeling van uw jubileumkrant, in welke rol u dat wenst.

Voordelig drukwerk

Voor goedkoop drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Onze voordelige tarieven gaan echter niet ten koste van de kwaliteit. In onze eigen krantendrukkerij zorgen wij dat uw jubileumkrant snel en probleemloos wordt gedrukt op de papiersoort van uw keuze. Om u een rekensommetje als voorbeeld te geven: 10.000 kranten drukken inclusief bezorgen op één adres kost nog geen 700 euro. Nieuwsgierig naar de prijs voor uw eigen jubileumkrant? Vraag een vrijblijvende offerte aan middels onderstaand formulier en u krijgt binnen twee werkuren een scherpe prijsopgave in uw mailbox!

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact