De Krant; een moment voor jezelf


De krant (vroeger courant en ook wel gazet genoemd) is al decennia lang een veelgebruikt nieuwsmedium.

Met de komst van internet is er wel het een en ander veranderd. De krant is allang niet meer het enige medium dat het nieuws over de hele wereld brengt. Hoewel nog steeds veel mensen 's ochtends hun krantje lezen onder het genot van een kopje koffie, is het met name in de loop van de dag een gewoonte geworden om "even" op het internet te kijken wat er zich in de wereld afspeelt. Daarmee is de functie van de krant iets veranderd. Het fungeert nog steeds als nieuwsmedium, maar wordt door veel mensen ook vooral gebruikt als ontspanningsmiddel.

Een krant lezen betekent voor veel mensen, een moment van rust. Heerlijk uitgezakt in een luie stoel of gewoon gezellig aan de eettafel. Bij het lezen van een krant, verdwijnt alles om je heen en ga je helemaal op in dat moment. En daarom zijn wij bij Krantendrukwerkers.nl ervan overtuigd dat de krant altijd zal blijven.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Bereik uw doelgroep

Een krant is het ideale medium om uw doelgroep te bereiken. We horen u denken "dat is het internet tegenwoordig toch?". Dat klopt absoluut ook. Om het internet kunnen we vandaag de dag simpelweg niet omheen. Maar in die vijver vissen een hele hoop bedrijven. Opvallen op het internet is een hele uitdaging en kost veel geld. Hoewel het in eerste instantie goedkoop lijkt, gaat er veel meer tijd en geld inzitten dan je vooraf verwacht. Een krant daarentegen is juist een stuk goedkoper dan menigeen denkt. Het grote voordeel van een krant is dat u iets tastbaars geeft. Het maakt daarmee meer indruk op de lezer en blijft vaak een tijdje in huis of op kantoor liggen. Als de lezer even geen tijd heeft gehad om uw boodschap te lezen dan valt het oog er op een later moment nog op. Een computer wordt aan het einde van de dag weer afgesloten en daarmee is uw website ook weer verdwenen uit het vizier van de potentiële klant. De combinatie van offline en online communicatiemiddelen werkt dan ook het sterkst.

Krantendrukwerkers.nl logo

Allerlei soorten kranten

Bij Krantendrukwerkers.nl hebben wij ruime ervaring in het drukken van kranten. Ons familiebedrijf is al sinds 1852 actief als krantendrukkerij. Ooit begonnen met een hoogdrukpers en inmiddels al jaren een rotatie drukkerij met een razendsnelle rotatiepers. Wij drukken allerlei soorten kranten, van een lokale wijkkrant met kleine oplage tot een landelijk verspreide bedrijfskrant met zeer grote oplages. Bij ons krijgt u de beste kwaliteit drukwerk en een snelle, persoonlijke service voor lage internetprijzen. Wilt u een krant drukken en bent u nieuwsgierig naar onze prijs? Vraag een offerte aan via onderstaand formulier dan krijgt u binnen twee werkuren een scherpe prijsopgaaf in uw mailbox.

Krantendrukwerkers.nl logo

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact