Krant drukken


Kranten drukken is onze dagelijkse bezigheid. Voor zowel grote als kleine oplages kranten draaien wij onze hand niet om.

Een krant drukken is al mogelijk vanaf 2 pagina's op dagbladformaat en vanaf 4 pagina's op tabloid formaat (ook wel weekend formaat of compact genoemd). U heeft de keuze uit verschillende papiersoorten. Twijfelt u over welke papiersoort het meest geschikt is of welk krantenformaat? Schroom niet om ons te bellen of te mailen. Wij adviseren u graag.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen

Snel online geregeld

Is een krant drukken een intensief karwei? Nu niet meer! Via dit formulier vraagt u heel eenvoudig een offerte aan. U heeft onze offerte binnen twee werkuren in uw mailbox. Gaat u akkoord dan gaan wij vrijwel direct aan de slag met uw opdracht. Omdat wij beschikken over onze eigen rotatie drukkerij, leveren wij sneller dan menig krantendrukker.

Voordelig en milieuvriendelijk

Niet onbelangrijk! Bij Krantendrukwerkers.nl krijgt u altijd een scherpe prijs. Wij drukken uw krant niet alleen tegen een voordelige prijs, maar werken ook milieuvriendelijk. Milieubewust ondernemen speelt vandaag de dag een steeds belangrijkere rol, en wij dragen graag ons steentje bij.

Huis-aan-huis verspreiding

Naast het drukwerk kunnen wij ook uw huis-aan-huis krant laten verspreiden. Met onze klantgerichte en flexibele werkwijze, proberen wij u een zo compleet mogelijke dienstverlening te bieden. Heeft u specifieke wensen die u niet terugvindt op onze site? Bel ons gerust, wij helpen u graag verder. Onze krantendrukkerij maakt onderdeel uit van Flevodruk Harlingen BV, een gerenommeerd grafisch bedrijf met ruim 160 jaar ervaring in het drukken en uitgeven van kranten.

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox!

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact