Kranten drukken kleine oplage


Wilt u een krant drukken in kleine oplage? Regelmatig horen wij van klanten dat zij een eigen krant willen uitbrengen, maar twijfelen door de minimale oplage die veel drukkerijen hanteren. Vaak is de minimale afname zo hoog dat het voor de klant niet aantrekkelijk is om een krant te laten drukken. Het is natuurlijk logisch dat de kostprijs daalt als de oplage stijgt. In verhouding zijn de opstartkosten namelijk duurder bij een kleine oplage. Maar ja, wat heeft u aan 10.000 kranten als uw vereniging bestaat uit 500 leden? Daarom drukt Krantendrukwerkers.nl wél kranten in kleine oplages voor een scherpe prijs.

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen

Een oplage vanaf 500 stuks

In theorie is het al mogelijk om een krant te drukken voor tientallen stuks. In de praktijk geldt echter dat de meeste klanten ervoor kiezen om 500 stuks af te nemen. Prijstechnisch gezien is de prijs voor een afname van 100 stuks kranten bijna gelijk aan een afname van 500 stuks. Dit heeft te maken met de opstartkosten. Een kleinere oplage is echter gewoon mogelijk, dus heeft u geen 500 kranten nodig dan kunt u gerust het gewenste aantal in de offerteaanvraag doorgeven. U krijgt van ons een zo laag mogelijke prijs.

Huis-aan-huis verspreiden

U kunt dus bij ons terecht voor kranten drukken in elke oplage. Wilt u naast het drukwerk van uw krant ook de verspreiding uitbesteden? Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen. Een drukkerij die jarenlange ervaring heeft in het drukken en bezorgen van huis-aan-huis kranten. Plaats bij de opmerking in het offerteformulier dat u ook geïnteresseerd bent in bezorging, dan zorgen wij dat dit meegenomen wordt in uw offerte.

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox!

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact