Kranten drukken kleine oplage


Wilt u een krant drukken in kleine oplage?

Regelmatig horen wij van klanten dat het uitbrengen van een eigen krant wel tot hun wensen behoort, maar volgens hen geen mogelijkheid is. De reden? De minimale afname is zo hoog dat het voor de klant niet aantrekkelijk is om een krant te laten drukken. Herkent u zich hierin? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Krantendrukwerkers.nl drukt namelijk wél kranten in kleine oplages voor een scherpe prijs.

Een oplage vanaf 500 stuks

In theorie is het al mogelijk om een krant te drukken voor tientallen stuks. In de praktijk geldt echter dat de meeste klanten ervoor kiezen om 500 stuks af te nemen. Prijstechnisch gezien is de prijs voor een afname van 100 stuks kranten bijna gelijk aan een afname van 500 stuks. Dit heeft te maken met de opstartkosten. Lager is echter gewoon mogelijk, dus heeft u geen 500 kranten nodig dan kunt u gerust het gewenste aantal in de offerteaanvraag doorgeven. U krijgt van ons een zo laag mogelijke prijs.

Huis-aan-huis verspreiden

Wilt u naast het drukwerk van uw krant ook de verspreiding uitbesteden? Krantendrukwerkers.nl is onderdeel van Flevodruk Harlingen. Een drukkerij dat jarenlange ervaring heeft in het drukken en bezorgen van huis-aan-huis kranten. Plaats bij de opmerking in het offerteformulier dat u ook geïntereseerd bent in bezorging, dan zorgen wij dat dit meegenomen wordt in uw offerte.

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact