Milieukrant drukken


Een milieukrant drukken kan toch niet milieurvriendelijk zijn? Niets is minder waar: Krantendrukwerkers drukt milieuvriendelijk en is in het bezit van het ISO 14001 Certificaat. Ook hebben wij een FSC en PEFC Certificaat. En.. ons dak staat vol met zonnepanelen! W zijn dus zelf zo duurzaam mogelijk bezig en zijn dan ook de uitgelezen partner om mee in zee te gaan als het gaat om uw milieukrant.

Mileukrant drukken formaat en oplage

U kunt uw milieukrant op diverse formaten laten drukken. De meest gangbare maten in krantendruk zijn broadsheet, tabloid en berliner. Lees hier meer over de diverse krantenformaten. In onze rotatie drukkerij werken we met een moderne Global Web rotatiepers. Dankzij deze geavanceerde pers kunnen we kranten in iedere gewenste oplage, nauwkeurig te drukken. Dus ook voor kleine oplages is onze rotatiepers zeer geschikt.

Wat kost het om een milieukrant te drukken?

Wilt u zelf een milieukrant laten drukken dan kunnen we u zeker verder helpen. Wij hebben veel ervaring met het drukken en uitgeven van milieukranten. 10.000 kranten drukken inclusief bezorgen op 1 adres kost nog geen 700 euro! U kunt kiezen tussen diverse soorten papier (ook milieuvriendelijke papiersoorten). Wij verrassen u graag met een lage prijs voor het drukken van uw milieukrant. Vraag direct een offerte aan en we beantwoorden uw vragen binnen 2 uur! 

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact