Tabloid formaat kranten


Wij drukken en leveren uw tabloid kranten zeer snel!

Tabloid is een populair krantenformaat. Een tabloid krant is qua grootte de helft van het inmiddels "ouderwetse" dagbladformaat. Het formaat heeft zijn populariteit te danken aan de gratis kranten en veel huis-aan-huis kranten die al jaren gedrukt worden op tabloid formaat. Het oorspronkelijke dagbladformaat werd door mensen als onhandig ervaren en daarom zagen we de afgelopen jaren steeds meer dagbladen de overstap maken naar tabloid. De Telegraaf maakte in 2014 als laatste landelijke krant de overstap naar tabloid.

Tabloid krant

De tabloid krant is zeer geliefd in onze samenleving. Krantendrukwerkers.nl is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het drukken van kranten op tabloid formaat. Dagelijks rollen er vele kranten over onze rotatiepers. Wilt u ook een tabloid krant uitbrengen? Wij drukken tabloid kranten al vanaf 4 pagina's. Ook wanneer u een eigen krant wilt uitgeven in kleine oplages bent u bij ons aan het juiste adres.

Snelle service en scherpe tarieven

Onze kranten worden in offset-rotatie gedrukt waardoor we, met behulp van ons vakkundige team, hoge kwaliteit leveren in aanzienlijk snelle tijd. En we zorgen altijd voor scherpe tarieven. Wilt u ook een eigen krant laten drukken en bent u benieuwd naar onze prijs of wat de mogelijkheden zijn? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u binnen twee werkuren een reactie in uw mailbox. U mag uiteraard ook altijd met ons bellen als u vragen heeft.

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact