Wijkkrant


Een eigen krant, speciaal voor uw wijk? Dat regelt Krantendrukwerkers.nl graag voor u!

Wij hebben meer dan 160 jaar ervaring met het drukken en verspreiden van wijkkranten. Wilt u graag een wijkkrant uitbrengen, maar weet u niet hoe of waar te beginnen? Wij delen graag onze kennis met u.

Waarom een wijkkrant?

Een wijkkrant is een krantsoort die nog heel veel gelezen wordt. In een wijkkrant kunt u van alles delen; praktische mededelingen, actualiteiten van de omgeving, jubilea, evenementen, noem maar op. Het is al jaar in jaar uit een effectief communicatiemiddel. Met name in de dorpen en kleinere steden blijven mensen graag op de hoogte van het wel en wee van de wijk en de wijkbewoners.

Drukwerk voor een scherpe prijs

Als wijkbestuur beschikt u vaak over beperkte budgetten en daar houden wij rekening mee. Graag verrassen wij u met een lage prijs voor het drukken van uw wijkkrant. Ook voor kleine oplages bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier, dan krijgt u van ons binnen twee werkuren een passende prijsopgaaf in uw mailbox.

Uw krant verspreiden

Wilt u naast het drukwerk ook het verspreiden van uw wijkkrant uitbesteden? Ook dit nemen wij u met alle liefde uit handen. Voor veel van onze klanten verzorgen wij ook de huis-aan-huis verspreiding. U kunt dit vermelden in het offerte-aanvraagformulier bij de opmerking, dan nemen wij de prijs voor de verspreiding mee in uw offerte.

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact