Zelf krant laten drukken


Zelf krant laten drukken met een professioneel eindresultaat? U bent aan het juiste adres bij Krantendrukwerkers. Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen ervoor dat uw krant van A tot Z gedrukt wordt. Onze drukkerij beschikt over een geavanceerde rotatiepers die meer dan 25.000 kranten per uur drukt. Omdat alle kranten in onze eigen drukkerij gedrukt worden, bent u altijd gegarandeerd van 100% kwaliteit en de snelste service. We kunnen u ook helpen met de opmaak van uw krant  en keuze voor formaat en papiersoort en zelfs met de verspreiding van uw krant!

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Offerte aanvragen

Formaat & papier

Een krant laten drukken op verschillende formaten. De meest gangbare maten in krantendruk zijn broadsheet, tabloid en berliner. Lees hier meer over de diverse krantenformaten. Wij drukken kranten al vanaf 2 pagina's op dagbladformaat en vanaf 4 pagina's op tabloid formaat. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten krantenpapier:

  • 45 grams courantdruk
  • 52 grams verbeterd wit iso72
  • 60 grams wit iso80
  • 70 grams hvo

Wilt u weten welke papiersoort het meest geschikt is voor uw krant? Bel gerust voor vrijblijvend advies.

Zelf krant laten drukken en verspreiden

Krantendrukwerkers drukt uw krant in elke oplage, met gratis verzending naar uw adres. Naast het drukwerk kunnen wij uw krant ook huis-aan-huis verspreiden door heel Nederland. Wij kunnen uw kranten adresseren, insealen en per post bezorgen (PostNL of Sandd). Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Geef bij uw offerte aanvraag aan dat u ook geïnteresseerd bent in de bezorging, dan informeren wij u over de mogelijkheden.

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox!

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact