Online drukwerk voor kranten


Krantendrukwerkers.nl drukt uw kranten in eigen beheer op een eigen pers. De meeste online drukkers besteden opdrachten uit en kunnen daarom niet de kwaliteit en service bieden die wij wel kunnen. Omdat u rechtstreeks zaken doet met een krantendrukkerij bent u goedkoper uit dan vele online drukkers die ook kranten aanbieden.  In onze eigen coldset drukkerij drukken wij 25.000 tot 35.000 kranten per uur. Doordat bij ons al het online drukwerk in eigen beheer wordt uitgevoerd, zijn wij extra flexibel als het gaat om bijzondere wensen. Bijna alles is bij ons mogelijk.

Rotatiepers

Online drukwerk klinkt natuurlijk leuk, maar uiteindelijk wordt het échte werk offline uitgevoerd. Uw krant drukken wij in offset-rotatie. In onze rotatie drukkerij staat een nieuwe en moderne Globall Web rotatiepers. Dankzij deze geavanceerde pers zijn wij in staat om in iedere gewenste oplage, tot op de laatste eenheid nauwkeurig te drukken. Dus ook voor kleine oplages is onze rotatiepers zeer geschikt.

Voordelig en milieuvriendelijk drukwerk

Bij ons krijgt u de tarieven van een online drukker, maar de kwaliteit en service van een stenen drukkerij. Maar we gaan een stapje verder dan een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan een betere maatschappij, en daarom hanteren wij een milieuvriendelijke werkwijze. Kiest u voor Krantendrukwerkers dan maakt u een verantwoorde en voordelige keuze!

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact