Krantendruk


Wat is Krantendruk?

Krantendruk is simpelweg het ambacht van kranten drukken. Ieder dag rollen er tot 200.000 kranten onze krantendrukkerij uit. We zijn in 1852 begonnen met een hoogdrukpers en werken inmiddels met een razendsnelle moderne rotatiepers. Wilt u een krant laten drukken? Dan bent u aan het juiste adres bij de Krantendrukwerkers!

Kies ook voor de beste kwaliteit tegen de laagste tarieven! Vraag hier eenvoudig de beste prijs voor het drukken van úw krant aan en ontvang binnen 2 uur een maatwerk offerte in uw mailbox!

Krantendruk met een rotatiepers

De offsetrotatiedruktechniek wordt gebruikt om ongestreken houthoudend papier te bedrukken. Deze techniek wordt ook op grote schaal in de krantendruk toegepast. Door de complexiteit van deze drukpersen kunnen een groot aantal pagina's verwerkt worden tot een complete krant. Het wordt ook wel coldset genoemd omdat de inkt op natuurlijke wijze droogt via absorptie van het papier. Er komen dus geen speciale droogtechnieken aan te pas. Lees hier meer over onze druktechnieken.

Formaat en oplage

U kunt uw krant op diverse formaten laten drukken. De meest gangbare maten in krantendruk zijn broadsheet, tabloid en berliner. Lees hier meer over de diverse krantenformaten. In onze rotatie drukkerij werken we met een moderne Global Web rotatiepers. Dankzij deze geavanceerde pers kunnen we kranten in iedere gewenste oplage, nauwkeurig te drukken. Dus ook voor kleine oplages is onze rotatiepers zeer geschikt.

Wij verrassen u graag met een scherpe prijs, ongeacht de oplage van uw krant. Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen
Krantendrukwerkers.nl logo

Kunt u niet alle informatie vinden

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Wilt u liever een vrijblijvende prijsopgaaf van ons ontvangen? Vraag nu een offerte aan, altijd binnen 2 uur een offerte met de beste prijs in uw mailbox! Wij leveren altijd gratis in heel Nederland en België.

Uw accountteam

Vincent, Gea, Jos en Jurgen

Contact